Hjärtligt välkomna till Vårmötet, Kristi Himmelfärdshelgen 2019 mitt i det vårvackra Skåne!
Vi kommer att bo på Backagården utanför Höör mitt i Skåne, en konferensanläggning mitt i naturen i närheten av Ringsjön. Här träffas vi redan på torsdagseftermiddagen (för de som vill) och gör oss hemmastadda. 

Boendet är uppdelat i olika, friliggande byggnader: en byggnad med dubbelrum och en med enkelrum men det finns också tre små stugor  samt en byggnad där två enkelrum delar dusch och toalett. Valmöjligheterna är alltså många. Den stora centralbyggnaden inrymmer reception, restaurang och bar.
Backagården grillplats
 
I den ljusa försommarkvällen samlas vi sedan runt grillen där kocken har förberett för en härlig buffé. Den som har lust kan sedan ta en promenad på någon av de natursköna stigarna eller passa på att träna sina färdigheter i boule. Kanske en god idé eftersom det kommer att bli landskamp i detta anrika kulspel nästföljande förmiddag.

Fredagen, som ju är den första officiella dagen på vårmötet, inleds med landskamp i boule. Incheckning av nytillkomna deltagare sker också under förmiddagen.tt träna sina färdigheter i boule. Kanske en god idé eftersom det kommer att bli landskamp i detta anrika kulspel nästföljande förmiddag.

 

 

 
 
 
Klockan 12 är det uppdukat till en lunchbuffé i restaurangen och därefter sitter vi upp på hojarna för en kortare eftermiddagsutflykt till Söderåsens Nationalpark. Den som tror att Skåne är platt, kommer att ändra uppfattning.
 
Vi återvänder till Backagården vid 5-tiden och då är både bastun uppvärmd och baren öppen. För de mera idrottsinriktade deltagarna finns även fotbollsplan och biljardbord att tillgå.
På lördag förmiddag sätter vi kurs mot Bjärehalvön och Båstad och efter att ha upplevt några av de finaste vägarna i nordvästra Skåne når vi fram till Norrvikens Trädgårdar där lunchen väntar på oss.
På lördag förmiddag sätter vi kurs mot Bjärehalvön och Båstad och efter att ha upplevt några av de finaste vägarna i nordvästra Skåne når vi fram till Norrvikens Trädgårdar där lunchen väntar på oss.vänder till Backagården vid 5-tiden och då är både bastun uppvärmd och baren öppen. För de mera idrottsinriktade deltagarna finns även fotbollsplan och biljardbord att tillgå.
 
Mätta och belåtna får vi därefter en guidad tur bland blomsterprakten i de olika tematrädgårdarna. Kanske avslutas besöket i anläggningens chokladbutik?
På hemvägen väljer vi slingriga natursköna vägar över både Hallandsås och Söderåsen. Efter årsmötesförhandlingarna ska vi avnjuta en tre-rätters festmiddag och ha trevligt tillsammans.
Program med tidsschema kommer att skickas ut till deltagarna och läggs ut på hemsidan när vi har provkört turerna ytterligare någon gång.
Här på hemsidan kan du anmäl dig redan idag!
 
Välkomna!
PO Kjellborn och Per-Eric Nilzén
 
Priser (SEK) per person:
Deltagaravgiften är sponsrad av IFMRs klubbkassa med 500 SEK per person.

Vistelsetid

Dubbelrum

Enkelrum 1*

Enkelrum 2*

Stuga

Torsdag-söndag

2475

2775

2475

2175

Fredag-söndag

1840

2040

1840

1640

 

 
Omräkningsfaktorer: SEK till: Euro: 0,095, DKR: 0,73, NOK: 0,93, IKR:  13,47. 
*Enkelrum 1 med toalett och dusch. Enkelrum 2: Två enkelrum delar toalett och dusch.
 
Priserna innefattar logi samt frukost, lunch, eftermiddagskaffe och middag samt inträde till utflyktsmålen. I måltiderna ingår lättöl eller vatten. Övriga drycker betalas separat.
På torsdagen ingår endast middag och på söndagen endast frukost/morgenmad.

 

Här kan du få en försmak av Backagården och vägarna runt Höör.

Läs McRotary på samma sätt som digitala dagstidningar!

Tack vare den senaste tekniken kan vi nu erbjuda dig McRotary, inte bara som pdf,  utan även som en riktig digital tidning som du kan bläddra i.

Det finns flera fördelar:

  • Bläddra mellan olika sidor antingen genom att "ta tag" i sidkanten eller genom att klicka på höger och vänsterpilarna.
  • Du kan zooma in och ut med förstoringsglaset.
  • Du kan få en snabb översikt där alla sidor visas i miniatyr.
  • Med ett par klick kan du enkelt dela tidning med dina vänner via mail, facebook, twitter etc.
  • Skriv ut en eller flera sidor.
  • Visa tidningen i helskärmsläge.
  • Hela texten är sökbar. Skriv bara in ett ord i sökrutan uppe till höger.
  • Mailadresser och annonser är aktiva länkar. Kicka på en mailadress så öppnas ditt mailprogram. Klicka på en annons så kommer du till företagets hemsida.

Observera att funktionerna kan variera beroende på om du läser tidningen på datorn, läsplattan eller mobilen.

Prova de olika funktionerna och berätta  sedan för mig vad du tycker. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

McRotary17-4E

Bildgalleri från vårmötet i Rørvig 2017

Klicka på någon av tumnaglarna för att kommar till den stora bilden.

NMCU Norsk Motorcykel Union www.nmcu.org