Avsluta årets mc-säsong med en resa till Andalusien i södra Spanien! Vi bor i ett "eget" hus i den lilla byn Tolox ca 20 km norr om Marbella och flyttar alltså inte runt. Vägarna i området är fantastiska, om man gillar kurvor. Klimatet för årstiden är för det mesta behagligt och landskapet är bedårande.

Det är ju lite långt att köra till södra Spanien och därför kommer vi att hyra motorcyklar vid flygplatsen i Malaga. BMW F700/750/800/850 GS är standardcyklar, men mot ett tillägg kan du välja  BMW R1200/1250GS.

Turen, som är exklusiv för IFMR, leds av Roger Söderbom från SMC, som har mycket stor kunskap om området och känner till de bästa mc-vägarna. Det han inte vet om vägarna och området är inte värt att veta.

ToloxGrupp

Gruppen som reste till Tolox våren 2018.

Antalet platser är mycket begränsat eftersom "vårt" hus bara har 5 dubbelrum så anmäl dig direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.! Först till kvarn gäller som vanligt!

Resans upplägg är med några få undantag identiskt med den beskrivningen som du finner på SMC:s Travels hemsida. Det som kan skilja är dagsturernas mål och upplägg. Denna länk beskriver resan som görs den 17-24 oktober: https://www.svmc.se/travel/Researkiv/Resor-2020/Andalusien-pa-hosten-17---24-oktober/

Här kan du se en 2 min lång video som ger en uppfattning om hur vägarna kan se ut. Avsnittet kallas Korkskruven eftersom vägen går helt runt och igenom berget två gånger.

Resans pris

Förare: SEK 13 500
Tillägg större MC (tex BMW R1200/1250 GS): SEK 1 700

Passagerare: SEK 7 500

I priset ingår

- Hyra av mc (normalt BMW F700/750/800/850 GS) i 7 dagar

- Boende i dubbelrum med separata sängar i 7 dygn 

- Transport av bagage Malaga Airport-Tolox tor- Frukost som vi tillagar själva

- Middag första och sista kvällen

- Guide 

I resans pris ingår inte

- Flyg till och från Malaga 

- Reseförsäkring för deltagare 

- Självriskeliminering mc

- Övriga måltider, bensin och personliga utgifter

- Entrébiljetter till sevärdheter i samband med utflykter 

- Enkelrumstillägg

- Tillägg för större mc

- Personlig skyddsutrustning och hjälm

Arrow
Arrow
Slider

Några bilder från Andalusien-turen 2018