Kiviksturen har efter 10 år gått i graven och vi satsar i år på nya äventyr i vårt vackra skånska landskap.

Projektet ”Skåneäventyr” ligger i planeringsstadiet men du kan redan anteckna dessa datum i din almanacka och även föranmäla dig till detta äventyr.

Hitintills har vi varit fokuserade på östra Skåne med huvudsak Kivik som vår bas men våra nya äventyr och utflykter kommer framöver att ske i hela Skåne. Vår nya hem kommer att vara på Backagården, Höör som ligger vackert beläget mitt i Skåne och som lämpligt för utflykter runtom i hela länet. Det var ju där vi hade vårt vårmöte i maj 2019 som blev så uppskattat.

Så här ser det än så länge mycket preliminära programmet ut för denna weekendträff: 

Den 19 september vid 11-tiden så träffas vi för att göra ett intressant studiebesök och för att inta gemensam lunch (frokost) innan vi anländer till Backagården vid 15.30-tiden. Vi ägnar resten av eftermiddagen åt landskamp mellan Sverige och Danmark i boule undertiden vi sippar på en pilsner under vårt spännande spel.

Klockan 20.00 så serveras en grillbuffé med dessert som anrättas av Backagårdens egen grillmästare och efter maten blir det underhållning.

Söndagen den 20 september inleds med Backagårdens överdådiga frukostbuffé innan vi vid 9-tiden äntrar våra hojar igen för att bege oss till förmiddagens kulturella utbud som avslutas med en gemensam lunch klockan 11.00 innan vi vid 12-tiden skiljs för att bege oss hem till respektive land och ort. Tanken med våra studiebesök i detta nya projekt är att vi ska få våra lystmäten tillfredsställda med studiebesök som omfattar kultur, musik, teknik och motorcyklar samt motorer.

Planeringen för vårt septembermöte pågår för fullt och i nästa nummer av McRotary kommer vi att presentera det fullständiga och digra programmet, men du kan gärna nu reservera helgen och ännu bättre göra en preliminär

intresseanmälan. Ju bättre underlag vi har gällande antalet deltagare desto bättre kan vi planera träffen.

Din intresseanmälan sänder du till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen på nya MC-äventyr