Hjärtligt välkomna till Vårmötet, Kristi Himmelfärdshelgen 2019 mitt i det vårvackra Skåne!

Vi kommer att bo på Backagården utanför Höör mitt i Skåne, en konferensanläggning mitt i naturen i närheten av Ringsjön. Här träffas vi redan på torsdagseftermiddagen (för de som vill) och gör oss hemmastadda. 

Boendet är uppdelat i olika, friliggande byggnader: en byggnad med dubbelrum och en med enkelrum men det finns också tre små stugor samt en byggnad där två enkelrum delar dusch och toalett. Valmöjligheterna är alltså många. Den stora centralbyggnaden inrymmer reception, restaurang och bar. Du kan få en uppfattning om hur de olika rumstyperna ser ut om du tittar på videon som finns längre ner på denna sida eller klickar här.

Backagården grillplats
I den ljusa försommarkvällen samlas vi sedan runt grillen där kocken har förberett för en härlig buffé. Den som har lust kan sedan ta en promenad på någon av de natursköna stigarna eller passa på att träna sina färdigheter i boule. Kanske en god idé eftersom det kommer att bli landskamp i detta anrika kulspel nästföljande förmiddag.

Fredagen, som ju är den första officiella dagen på vårmötet, inleds med landskamp i boule. Incheckning av nytillkomna deltagare sker också under förmiddagen.
 
Klockan 12 är det uppdukat till en lunchbuffé i restaurangen och därefter sitter vi upp på hojarna för en kortare eftermiddagsutflykt till Söderåsens Nationalpark. Den som tror att Skåne är platt, kommer att ändra uppfattning.
 
 
Vi återvänder till Backagården vid 5-tiden och då är både bastun uppvärmd och baren öppen. För de mera idrottsinriktade deltagarna finns även fotbollsplan och biljardbord att tillgå.
På lördag förmiddag sätter vi kurs mot Bjärehalvön och Båstad och efter att ha upplevt några av de finaste vägarna i nordvästra Skåne når vi fram till Norrvikens Trädgårdar där lunchen väntar på oss.
 
orangeriet09w 
Mätta och belåtna får vi därefter en guidad tur bland blomsterprakten i de olika tematrädgårdarna. Kanske avslutas besöket i anläggningens chokladbutik? På hemvägen väljer vi slingriga natursköna vägar över både Hallandsås och Söderåsen.
 
Norrviken2w
 
Efter årsmötesförhandlingarna ska vi avnjuta en tre-rätters festmiddag och ha trevligt tillsammans.
Program med tidsschema kommer att skickas ut till deltagarna och läggs ut på hemsidan när vi har provkört turerna ytterligare någon gång.
Välkomna!
PO Kjellborn och Per-Eric Nilzén
Deltagaravgiften är sponsrad av IFMRs klubbkassa med 500 SEK per person.
 
Nedanstående prislista kan du ladda ner som pdf genom att klicka på den.
 
 
Vårmötet Betalningsinfo
Priserna innefattar logi samt frukost, lunch, eftermiddagskaffe och middag samt inträde till utflyktsmålen. I måltiderna ingår lättöl eller vatten. Övriga drycker betalas separat.
På torsdagen ingår endast middag och på söndagen endast frukost/morgenmad.

 

I den här videon kan du få en försmak av Backagården och vägarna runt Höör.