Silkeborg Kommune har en lejrskole på Ahl Hage tæt ved Ebeltoft. I de weekender, hvor lejrskolen ikke bruges af kommunens skoler, kan man leje den, men den er særdeles eftertragtet, så det er svært at få den. Det er lykkes for IFMR at få den i weekenden, der starter fredag den 15.06.2018 kl. 19.00 til søndag den 17.06.2018 (formiddag)

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Vi indbyder derfor til et aldeles anderledes IFMR-arrangement, hvor du selv deltager aktivt i arrangementets afvikling.

Hva’ er anderledes?

Vi skal selv være aktive. Der er ingen der laver mad for os, eller vasker op – dog er der opvaskemaskine.

Det er en lejrskole, så det er ikke hotelniveau, men når det er godt nok til vore børn børnebørn, er det vel også godt nok til os, ik?

Image is not available
Deltagarna i Lejrskole 2015
Slider

Lejrskolen består primært af 4-sengs værelser med eget bad og toilet. Vi påregner dog kun, at der skal være 1 eller 2 på hvert værelse, med mindre vi indgår direkte aftale om andet.

Der er ikke dyner/puder. Du skal derfor selv medbringe sovepose/dyne, pude samt sovedyr. Men du har jo pladsen, for du skal ikke have baltøjet med, men dog gerne badetøj.

Da vi personligt hænger på reservationen, er vi nødt til at sætte sidste tilmelding til den 30.04.2018.

Image is not available
Slider

Hva’ koster det??

Det er billigt! Vi planlægger efter en samlet pris på 1.000 kr. pr. deltager for ophold, mad samt drikkevarer. Hvor kan du finde et weekendophold med så mange spændende mennesker til den pris? (vi forbeholder os dog ret til ekstra opkrævning, hvis I drikker for meget ? .

Du tilmelder dig arrangementet enten via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tlf. 22 28 25 90. Deltagergebyr skal indbetales på konto 7170 1869746 med tydelig angivelse af navn. Alternativt Mobilepay.

Vi håber på mange tilmeldinger! I må gerne invitere gæster med.

Mange IFMR-hilsner

Ann og Niels Marianne og Jan