Corona-pandemin har gjort att vi har fått ställa in ett antal turer i år. Det enda riktigt stora mötet som eventuellt återstår är Höstmötet. Låt oss hoppas att vi kan genomföra det. Det är viktigt, inte minst för att vidmakthålla livskraften i vårt Fellowship.  Så varför inte göra Höstmötet i Finland till en anledning att göra en Sverige/Finland-tur tillsammans?

På grund av Corona-pandemin vet vi idag inte om det är möjligt att genomföra höstmötet. Styrelsen meddelar sitt beslut den 15 juni!

Kenn Alsdorf og Kjeld Thorsen byder på en dejlig tur i det nordsjællandske den 15. Augusti 2020.  Vi mødes på P-pladsen ved Vikingeskibene i Roskilde kl. 09:30, hvor der serveres et friskt morgenbord med kaffe, rundstykker, ost, pølse og marmelade.

Hitintills har vi varit fokuserade på östra Skåne med huvudsak Kivik som vår bas men våra nya äventyr och utflykter kommer framöver att ske i hela Skåne. Vår nya hem kommer att vara på Backagården, Höör som ligger vackert beläget mitt i Skåne och som lämpligt för utflykter runtom i hela länet.

Avsluta årets mc-säsong med en resa till Andalusien i södra Spanien! Vi bor i ett "eget" hus i den lilla byn Tolox ca 20 km norr om Marbella och flyttar alltså inte runt. Vägarna i området är fantastiska, om man gillar kurvor. Klimatet för årstiden är för det mesta behagligt och landskapet är bedårande.

Klicka på rubrikerna för att läsa all information om turerna.