Home Aktiviteter Skåneäventyr 18/9-19/9
PO Kjellborn

Arrangör

PO Kjellborn
Telefon
+46 70 547 34 90
E-post
perove.kjellborn@gmail.com

Andra arrangörer

Pelle Nilzén
Pelle Nilzén
Telefon
+46 70 645 92 20
E-post
per.nilzen@gmail.com

Platser

Backagården
STENSKOGEN 735, SE-243 91 Höör, Sweden
Webbplats
https://backagarden.se/
QR Code

Datum

18 - 19 sep 2021

Tid

Heldag

Skåneäventyr 18/9-19/9

Vårt nya Projekt Skåneäventyr blev en stor succé förra året och vi satsar därför att göra om detta även detta år 2021.
Höstens ”Skåneäventyr” ligger i planeringsstadiet men du kan redan anteckna dessa datum i din almanacka och även föranmäla dig till detta äventyr.
Tidigare år har vi varit fokuserade på östra Skåne med huvudsak Kivik som vår bas men vårt nya Skåneäventyr och utflykter kommer framöver att ske i hela Skåne men kanske mest på västra delen av detta vackra landskap.
Precis som förra året kommer vårt hem att vara på Backagården i Höör som ligger vackert beläget mitt i Skåne och som är lämpligt för utflykter runtom i hela länet.
Det var ju också där vi hade vårt vårmöte i maj 2019 som blev så uppskattat.
Så här ser det än så länge mycket preliminära programmet ut för denna weekend träff:

Lördagen 18 september

Vid 10-tiden så träffas vi preliminärt på Väla centrum, Helsingborg utanför IKEA entré där vi hälsar varandra hjärtligt välkomna till denna week-end träff tillsammans.
Efter cirka 1-1½ timmes körning på fina skånska vägar så landar vi på vårt studiebesök där vi också intar vår gemensamma lunch.
Efter studiebesöket och lunch kör vi åter igen på fina vägar till Backagården utanför dit vi beräknas att anlända vid 15.30-tiden.
Vi ägnar resten av eftermiddagen åt spännande tävlingar i boule under tiden vi sippar på en pilsner eller annat gott under vårt spännande spel.
Klockan 18.30 så serveras en grillbuffé med dessert som anrättas av Backagårdens egen grillmästare och efter maten blir det underhållning med bland annat Laila´s egna Quiz och tillhörande priser för de 3 bästa lagen.

Söndagen den 19 september

inleds med Backagårdens överdådiga frukostbuffé innan vi vid 9-tiden äntrar våra hojar igen för att bege oss till förmiddagens kulturella utbud som avslutas med en gemensam lunch klockan 12.00 innan vi vid 13-tiden skiljs för att bege oss hem till respektive land och ort.

Tanken med våra studiebesök i detta nya projekt är att vi ska få våra lystmäten tillfredsställda med studiebesök som omfattar kultur, musik, teknik och motorcyklar samt motorer.

Planeringen för vårt Skåneäventyr i september pågår för fullt och i nästa nummer av McRotary kommer vi att presentera det fullständiga och digra programmet. Men du kan gärna nu reservera helgen och ännu bättre göra en preliminär intresseanmälan.

Ju bättre underlag vi har gällande antalet deltagare desto bättre kan vi planera träffen.

Vad kostar det?

Kostnaden för att delta i hela programmet med boende, mat och studiebesök är för deltagare i delat dubbelrum SEK 1.525:-/person och i enkelrum SEK 1.740:-

För de som av olika skäl inte kan delta per motorcykel så går det lika bra att komma på 4 hjul och man är lika välkommen som på 2 hjul.

Din intresseanmälan sänder du till: perove.kjellborn@gmail.com
Välkommen på nya MC-äventyr!

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder