Home Aktiviteter Resa till Vårmötet från södra Sverige
PO Kjellborn

Arrangör

PO Kjellborn
Telefon
+46 70 547 34 90
E-post
perove.kjellborn@gmail.com
QR Code

Datum

25 - 26 maj 2022
Expired!

Tid

Heldag

Resa till Vårmötet från södra Sverige

IFMR – vänner!

Låt oss gemensamt och med glädje köra motorcykel till vårmötet i KIRKENÆR i Norge.

Så här ser upplägget ut för vår gemensamma resa som startar i Staffanstorp i Skåne:

Onsdagen den 25 maj: Vi startar i Staffanstorp redan vid 8-tiden på morgonen för att landa på IKEA parkeringen i Väla utanför Helsingborg klockan 09.00 för att fånga upp våra danska deltagare som vill resa till vårmötet tillsammans med oss.

Vi kör så norrut genom Småland och exakt vilken väg beror på vilka deltagare som ansluter till vår resa för att vi ska kunna köra tillsammans på fina vägar tillsammans.

Eftermiddagskaffet dricker vi på kanal kaféet i Forsvik (Karlsborg) där vår värd för kvällen Pär Jinnestrand ansluter och efter fikat så leder han oss på fina vägar genom Tiveden upp till Laxå som är målet för dagen.

Till kanal kaféet i Forsvik kommer även de övriga deltagarna som kommer från andra orter som vill ansluta till detta evenemang.

Väl framme i Laxå inkvarteras vi på Hotell Rastpunkt Laxå i enkel eller dubbelrum beroende på önskemål. 

Alla dubbelrum är försedda med enkelsängar så det går utmärkt att bo tillsammans på natten.

Pär har förhandlat förmånliga priser för oss och så att ett enkelrum kostar bara 750:- och ett dubbelrum 900:- och för detta pris ingår även frukost (morgonmål).

På kvällen så intar vi vår kvällsmåltid antingen på Stora Lassåna Herrgård hemma hos Pär och Irene eller på en närliggande restaurang i Laxå lite beroende på hur många deltagare vi blir.

Kostnader för måltiden betalas separat.

På kvällen lägger vi även gemensamt upp vägen genom Värmland upp till årsmötet i KIRKENÆR, Norge som är morgondagens mål.

Torsdagen den 26 maj: Efter en välbehövlig vila och frukost så startar vi vid 9-tiden för att köra de ca 40 milen i Norge där vårt vårmöte kommer att avhållas.

Vi behöver en rast eller två längs vägen och kanske få oss en lunch i Karlstad eller Arvika eller varför inte en jätteräkmacka I Värmskog.

Alla möjligheter fínnes denna vackra Kristi Himmelfärdsdag i nådens år 2022.

Väl framme i KIRKENÆR så ansluter vi till de övriga deltagarna på vårmötet och äter vårt aftonmål tillsammans och är också därmed inne i det officiella programmet för vårmötet.

Anmälan till IFMR vårmöte gör deltagarna själva via IFMR hemsida.

Anmälan till denna gemensamma resa till vårmötet gör ni till undertecknad PO Kjellborn via mail: perove.kjellborn@gmail.com 

Det vore bra om ni också kunde ange vilken väg ni föredrar att köra genom Sverige på onsdagen så vi kan finna en lämplig plats att sammanstråla med er längs vägen

Ange även vilket typ av rum ni vill ha på Hotell Rastpunkt Laxå och om det är ett dubbelrum vem ni delar rummet med.

Pelle och jag tillsammans med Pär Jinnestrand ser fram emot att få leda er på fina vägar till årsmötet i Norge och med en önskan att så många som möjligt kommer att delta på vårmötet och lägg in i er aftonbön att restriktionerna om att träffas har avtagit i maj månad

Anmäl så snart som möjligt och senast den 15 mars som är sista dag för att anmäla sig till Vårmötet.

Välkomna till en härlig vårtur i det vackra maj tillsammans!

PO Kjellborn