Andalusien

Förläng mc-säsongen och följ med oss till Spanien! Andalusien erbjuder fantastiskt fina och kurviga vägar. Dessutom är temperaturen för det mesta behaglig i november månad.

2018 var vi nio IFMR:are från Sverige och Norge som reste till Spanien i april. Det var så trevligt att vi har övertalat vår guide, Roger Söderbom från SMC, att arrangera en ny resa – bara för IFMR!

Vi flyger till Malaga (du bokar och betalar själv den flygresan t o r). Där möter Roger upp och vi tar en buss från flygplatsen till Coin där vi hämtar hojarna. Uthyraren (motoadventours) är officiell BMW-partner och har bara fräscha hojar. Från Coin kör vi till Tolox, som är vår bas för veckan. 

I priset, som är SEK 13 500:- för förare och 7 500:- för passagerare, ingår:

Hyra av mc (BMW F700/750/800/850 GS, tillägg för R1200 GS), transport av bagage till Tolox t o r, boende i dubbelrum med separata sängar, frukost som vi lagar själva, middag första och sista kvällen.

Flygresan till Malaga t o r, övriga måltider, försäkringar, ev inträden etc. betalar du själv.

PS/ Jag har satt mig själv som arrangör för att kunna hantera anmälningarna, men egentligen är det Roger Söderbom och Henrik Lindley som håller i det.

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

14 - 21 nov 2021

Tid

All Day
Pelle Nilzén

Arrangör

Pelle Nilzén
Telefon
+46 70 645 92 20
E-post
per.nilzen@gmail.com
QR Code

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *