Home Aktiviteter Andalusien 14/11-21/11

Arrangör

IFMR Norden
E-post
mail@ifmr-norden.org
Webbplats
https://ifmr-norden.org

Platser

Tolox
QR Code

Datum

14 - 21 nov 2021

Tid

Heldag

Kostnad

DKK13 500

Andalusien 14/11-21/11

OBS! Resan är nu fullbokad.

2018 var vi nio IFMR:are från Sverige och Norge som reste till Spanien i april. Det var så trevligt att vi har övertalat vår guide, Roger Söderbom från SMC, att arrangera en ny resa – bara för IFMR!

Vi flyger till Malaga (du bokar och betalar själv den flygresan t o r). Där möter Roger upp och vi tar en buss från flygplatsen till Coin där vi hämtar hojarna. Uthyraren (motoadventours) är officiell BMW-partner och har bara fräscha hojar. Från Coin kör vi till Tolox, som är vår bas för veckan. 

När resan först planerades var tanken att den skulle gå i SMCs regi. Så blir det inte nu. Upplägget blir dock detsamma, men Roger fixar detta som en privat resa. Priset blir därför troligen lite lägre än det ursprungliga som var: SEK 13 500:- för förare och 7 500:- för passagerare. I priset ingår:

Hyra av mc (BMW F700/750/800/850 GS, tillägg för R1200 GS), transport av bagage till Tolox t o r, boende i dubbelrum med separata sängar, frukost som vi lagar själva, middag första och sista kvällen.

Flygresan till Malaga t o r, övriga måltider, försäkringar, ev inträden etc. betalar du själv.

Betalningsinformation kommer att skickas till dig efter att du har registrerat dig och fått bekräftelse på att din plats är reserverad.

Videon ovan filmade jag när vi körde ner mot kusten i den s k korkskruven, d v s vägen går i en spiral och korsar sig själv i slutet av videon. Håll utkik efter de två tunnlarna så förstår du.

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder